Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker stödassistenter till Serviceboende Stora Södergatan 2 med 18 brukare samt till Serviceboendet Fäladen 1 med 15 brukare.

Arbetet innebär att ge personer med funktionsnedsättning samt har psykiska inslag stöd, service och omvårdnad utifrån den enskildes behov och önskemål. Medverka i fritidsaktiviteter. I samverkan med övriga personal planera, utföra, följa upp och dokumentera i Procapita samt utföra insatser inom yrket förekommande arbetsuppgifter. Arbeta utifrån kontaktmannaskap.

Vi ger vissa brukar enbart stöd samt till andra som har full omvårdnad. Vi är dubbelbemannande till vissa brukar och där vi även då använder lift. Olika former av HSL-insatser så som insulin, stomi, kateter, läkemedel mm. är förekommande.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Demensutbildning är önskvärd.

- Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
- Datorvana
- Strukturerad
- Skapa goda relationer
- Vara flexibel

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-30

Referensnummer

VoO 14/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Helena Lysebring
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 9329

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Gruppboenden, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista