Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vi söker nu en driven grundskollärare till Fäladsskolan som tillhör Norra Fäladens skolområde. Skolan har höga ambitioner och arbetar efter skolområdets verksamhetsidé Vi är framtiden! På Norra Fäladen strävar vi efter att all verksamhet ska genomsyras av kreativitet, öppenhet, samarbete och hög digital kompetens. Arbetssättet ska ske i en innovativ lärmiljö och vara på riktigt för barn och elever, här hjälper de digitala verktygen oss att uppnå våra mål. Fäladsskolan är en skola i framkant, där utveckling har blivit en del av kulturen. Skolan har framför allt arbetat mycket med bedömning för lärande (BFL), digital utveckling och kooperativt lärande (KL). Alla elever på skolan har 1:1 med iPad och all pedagogisk personal är på väg att bli Apple teacher (bevis på genomgången kompetensutveckling av Apples core-appar). Vi är intresserade av ny forskning och alla är medskapande i skolans utveckling. Kreativitet, samarbete och den digitala utvecklingen är våra flaggskepp.

Legitimerad lärare åk 4-6 i svenska och engelska Fäladsskolan

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår sedvanliga lärararbetsuppgifter inkl klassföreståndarskap.
I din ansökan och vid en eventuell intervju är det viktigt att du beskriver dina förmågor i mötet med eleverna, i ledarskapet och i samverkan med andra. Förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i skolan.

Du arbetar i ett arbetslag där ni gemensamt ansvarar för att eleverna och verksamheten utvecklas och att varje elev ges bästa möjliga förutsättningar för utveckling och lärande. Du ska tillsammans med övrig personal driva en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna

Du ska vara väl förtrogen med läroplanen Lgr 11 och skollagen. Vi strävar efter att elevuppgifterna ska vara verklighetsförankrade utanför skolan. Skolan använder digitala verktyg och multimediavana krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, kreativitet och medvetna val.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i åk 4-6 i svenska och engelska. Meriterande är om du har kurser i specialpedagogik samt även legitimation för svenska som andraspråk åk 4-6.
Stor social kompetens och samarbetsförmåga
Lyhörd och flexibel
Engagerad och relationsskapande
Strukturerad

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-19

Referensnummer

330/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Bengtsson Diurlin
Title: Rektor
Telefon: 046-359 74 65

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet i Lund
Telefon: 046-355735

Fäladsskolan 4-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista