Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som undersköterska blir du en del av Vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till Vevrehemmet i Veberöd

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta i en verksamhet där vi gör vårt bästa varje dag? Där vi skapar meningsfullhet och trygghet för våra äldre? Där vi skapar en bra arbetsmiljö tillsammans och månar om de äldre och varandra.

Då är du rätt person för oss!

Vi söker undersköterskor till Vevrehemmet som ligger centralt i Veberöd. Vevrehemmet består av fyra enheter, varav två är demensenheter. Vi söker undersköterska till äldreboendet och demensenheten. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Vi hjälps åt att skapa en god arbetsmiljö som är präglad av ansvar, flexibilitet, samarbete och hög arbetsmoral samt ett gott arbetsklimat som är fyllt av glädje och många skratt.

Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helgtjänstgöring enligt schema.

Kvalifikationer

Du har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av äldreomsorg och demensvård är meriterande.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med andra yrkesgrupper

• har ett gott bemötande, tycker om utmaningar och är stolt över ditt yrkesval

• har god datorvana eftersom vi dokumenterar digitalt och god kunskap i det svenska språket i tal och skrift

• delar Lunds kommuns vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-29

Referensnummer

VoO 217/2019
Rekryteringen sker med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Mia Mårtensson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 67 91

Namn: Charlotte Deden
Title: Samordnare
Telefon: 046-3596388

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Vevrehemmet, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista