Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Utbildningsområde 2 ingår som delområde i en ny organisation från årsskiftet. I området ingår förskolorna inom Norra Fäladen, Östra Torn, Tuna, Dalby samt Torna Hällestad. Utbildningsområde 2 håller nu på att bygga upp administrationen som kommer att vara förskolornas stöd och vi söker därför nu 2 förskoleadministratörer. Tjänsterna är på 75%.

Förskoleadministratör

Arbetsuppgifter

Som förskoleadministratör arbetar du som ett administrativt stöd till ett antal rektorer på förskolorna inom utbildningsområde 2. Du kommer att arbeta med HR- och löneadministration, fakturahantering, diarieföring, arkivering, e-handel, statistik samt vanligt förekommande administrativa uppgifter.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på administration, service och många kontaktytor. Du är en nyckelperson i verksamheten som bemöter såväl barn som vårdnadshavare, personal samt samarbetar med både interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och gärna en eftergymnasial utbildning inom administration. Du skall ha tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning och barn- och skolförvaltning.

Det är en självklarhet för dig att arbeta med datorn som arbetsredskap och du har lätt för att tillägna dig olika digitala system.Har du erfarenhet av digitala system exempelvis Personec P, Raindance och Skola 24, så är detta meriterande.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och social. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-24

Referensnummer

BSF 372/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anders Thorssell
Title: Utbildningschef område 2
Telefon: 046-359 77 12

Namn: Monica Johansson
Title: Administrativ chef
Telefon: 046-359 82 94

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 2

Tillbaka till lista