Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en person inom lokalvård för utbildningsområde 4. Tjänsten är placerad på Killebäckskolan i natursköna södra Sandby, strax öster om Lund.
Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Skolan är årskurs 4-9. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Skolan totalrenoverades 2010 och är en välutrustad skola med fina och ändamålsenliga lokaler.

Lokalvårdare, Utbildningsområde 4

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare består arbetsuppgifterna utav städning av skolans verksamma lokaler. Du kommer vara en del av vårt serviceteam där vi värdesätter samarbete och kommunikation och ställer upp för varandra.

Du kommer att ha en aktiv roll i det systematiska arbetsmiljöarbetet och viss administrativt arbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom området, SRY eller PRYL eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har goda kunskaper i svenska språket för att kunna tillgodogöra dig muntlig och skriftlig information och god datavana är ett krav.

Som person är du flexibel, lyhörd, samarbetsvillig och har stor ansvarskänsla. Du känner en stolthet över ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalitét.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-14

Referensnummer

BSF 396/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Helen Adenholm
Title: Servicechef

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Title: Kommunals expidition
Telefon: 046-359 67 33

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista