Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

När 10 000 medarbetare arbetar i samma riktning kan vi åstadkomma så mycket mer.

Genom att Lyssna - Lära - Leda har förskolorna i Södra Sandby varje barns framtid i sin HAND för en likvärdig utbildning på vetenskaplig grund.

Hallonbackens naturförskola är ligger i ett naturskönt område i Södra Sandby som vi använder oss av i den dagliga verksamheten.
Södra Sandby ligger strax öster om Lund och är den näst största tätorten i Lunds kommun.

Hallonbackens naturförskola har ca 35 barn och 6 medarbetare. Barnen är indelande i mindre undervisningsgrupper för att kunna följa varje barns förändrade kunnande.

Förskolan arbetar med ett naturvetenskapligt förhållningssätt och arbetssätt utifrån förskolans certifiering för Grön Flagg.

Vi har en väl genomarbetad organisations och utvecklingsorganisation för möten och kollegialt lärande.

Förskolan är en övningsförskola i samarbete med MAU.

Förskolans mat tillagas av kockarna på Byskolan som är Fairtrade certifierade och serverar 100 procent ekologisk mat. Enligt KRAV är Byskolan ett av de första skolköken som certifieras på högsta nivå.

FÖRSKOLLÄRARE 100 % tillsvidare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som vågar, vill och kan säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med övriga kollegor.

Din uppgift är att skapa bästa förutsättningarna för barn, föräldrar och kollegor.

Du skall våga anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du skall trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du skall vara väl förtrogen med vår läroplan och andra gällande styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken. Kunskap om pedagogiskt utvecklingsarbete och pedagogisk dokumentation som ett arbetsredskap för att nå målen.

Kvalifikationer

Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

I Lunds kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Lunds kommuns arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-31

Referensnummer

S 27/18
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Marie-Louise Enocksson
Title: Rektor tillika förskolechef
Telefon: 046-356589

Förskolan Hallonbacken, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista