Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Orkestervägen bor fem brukare i åldrarna ca 19-30 år med funktionsnedsättning. Brukarna har ett problemskapande beteende och därför värdesätter vi personlig lämplighet högt inför tillsättning av denna tjänst. Har du erfarenhet av arbete i situationer som kan upplevas som fysiskt eller psykiskt utmanande är detta en stor merit. På Orkestervägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Stödpedagog

Arbetsuppgifter

Som stödpedagog förväntas du planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det individuella stöd de behöver.
Att stimulera till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med anhöriga och gode män/förvaltare är en viktig del i arbetet.
Som stödpedagog förväntas du att samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov och vara ett stöd i omvärldsbevakning kring evidensbaserad praktik.
I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i gruppbostad förekommer.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning samt att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Referensnummer

VoO 199/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Palo Stärner
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 8987

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77

Orkesterv 59, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista