Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Blåtunga förskola är en toppmodern nybyggd förskola som ligger i ett naturskönt område med närhet till både grundskola, Lineros bibliotek och fina gröna områden.

På förskolan finns många nationaliteter representerade, vilket skapar en trivsam mångfald bland både barn och personal. Vår verksamhet kännetecknas av glädje, engagemang och nyfikenhet. Vi strävar efter att ge barnen ett rikt utbud av aktiviteter och utmaningar där språket är en grundläggande del av verksamheten.

Förskolan arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där utvecklingsarbetet utifrån barnens bästa har en mycket central roll, vi söker därför dig som sätter barnet i fokus, är professionell, kan samarbeta, är engagerad och har ett gott humör.

Maten lagas av vår kock i det egna köket med högt utbud av ekologiska och KRAV-märkta produkter och råvaror.

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Som förskollärare har du huvudansvaret för att planera och driva pedagogiskt arbete i enlighet med läroplanen samt utföra inom yrket i övrigt förekommande uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med att utveckla vår förskola, är beredd att inspirera och inspireras, vara engagerad och nyfiken på att utvecklas som medforskare både till det enskilda barnet och till hela gruppen, har lätt för att samarbeta, är lyhörd och intresserad av pedagogisk utveckling.

Som person är du varm och positiv och skapar trygghet i din omgivning. Du trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt och ta ett aktivt ansvar för förskolans pedagogiska verksamhet.

Har du erfarenhet av eller ser det som intressant att jobba som samtalsledare för vårt pedagogiska utvecklingsarbete BFL så finns det stora möjlighet till spännande utmaning kring dessa arbetsuppgifter.


Erfarenheten av att jobba med barn i behov av särskilt stöd ser vi som positivt.

Du som är klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-14

Referensnummer

321/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i din ansökan

Kontaktperson(er)

Namn: Monica Kjellgren
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3595042

Förskolan Blåtunga, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista