Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 119 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. I Lund har man en lång tradition av satsning på skola och utbildning, vilket har gett goda studieresultat och höga placeringar i olika rankningar inom skola och utbildning.

Förskolorna i Dalby/Torna Hällestads ansvarsområde är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Verksamheten genomsyras av där ledning och medarbetare gemensamt strävar efter att ge alla barn de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela förskoletiden. Våra medarbetares hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Vaktmästare/lokalvårdare

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en kombinationstjänst, men din huvudsakliga uppgift är att vara vaktmästare på Dalby/Torna Hällestads förskolor. Du kommer att arbeta med reparationer, fastighetsskötsel, lokala omflyttningar, brandskyddsarbete, lås- och larmsystem samt daglig service till våra förskolor i Dalby/Torna Hällestads ansvarsområde. Tjänsten innefattar också viss lokalvård där du arbetar med städning vid sjukdom samt storstädning på våra förskolor.

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst där fokus ligger på service och många kontakter. Du är en nyckelperson i verksamheten och samarbetar med både interna och externa aktörer, t.ex. fastighetsägare och entreprenörer. Du och dina närmaste kollegor sätter stort värde på att hjälpa varandra när det behövs och bidra till att ni utvecklas som grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom arbetsområdet eller en eftergymnasial yrkesutbildning som arbetsgivaren finner relevant. Vi ser också gärna att du har erfarenhet från hantverksarbeten som snickare, elektriker, eller VVS-montör. Du är van att arbeta med datorn som arbetsredskap.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och social. Du är bra på att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Tjänsten som vaktmästare kräver att du kan strukturera och planera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter när det behövs. Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Då arbetstiden är förlagd under ordinarie verksamhetstider är det viktigt att du trivs med att ha personal och barn runt omkring dig medan du arbetar. Som person är du flexibel, lyhörd och har en stor ansvarskänsla. Du känner en stolthet över ditt arbete och utför det med stor noggrannhet och god kvalité.

Körkort är ett krav och tillgång till bil är ett önskemål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Ett godkänt utdrag ur belastningsregistret är ett krav för att en anställning ska bli aktuell - beställ gärna ett sådant och ta med på en eventuell intervju.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-04-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-12

Referensnummer

D 2/19
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Maggie Rask
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7913

Namn: Charlotta Nordström
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 6640

Namn: Ann-Louise Stjernbecker
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 7989

Team Dalby, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista