Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behovs står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Vi ansvarar bland annat för särskilda boenden för äldre, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Nu söker vi en administratör till vårt härliga team inom Kansli och kvalitet. Teamet består av kvalitetsstrateger, utvecklingsledare, projektledare, handläggare, nämndsekreterare och vår kvalitetschef. Vi sitter i trivsamma lokaler centralt placerade i Lund intill centralstationen. Som anställd hos oss har du tillgång till en rad förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Administratör till vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsuppgifter

Trivs du i en administrativ roll och drivs av att vara spindeln i nätet? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa nedan!

Vi söker dig som vill ta dig an uppdraget som administratör hos oss. Som administratör har du många kontakter med olika verksamheter och funktioner, både internt och externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- registrera, diarieföra, expediera och arkivera handlingar
- hantera förvaltningsbrevlåda
- sköta posthantering
- sköta receptionsarbete, ta emot besökare och leveranser
- vara administrativt stöd till chefer
- beställa kontorsmaterial
..och att med gott mod och gott humör ta dig an andra förekommande uppgifter.

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där du tillsammans med trevliga kollegor gör skillnad varje dag. För att du ska känna dig trygg i din roll som administratör erbjuder vi dig en god introduktion med bredvidgång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullföljd gymnasieutbildning (gärna med administrativ inriktning) och minst tre års arbetslivserfarenhet av likvärdigt arbete inom offentlig verksamhet. Eftergymnasiala studier som arbetsgivaren finner relevanta ses som meriterande.

Tjänsten kräver att du har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Vidare krävs goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du social och serviceinriktad och tar dig an nya uppdrag med ett positivt förhållningssätt. Du har lätt för att lära dig nya saker och sätta dig in i olika digitala system. Du tycker om att arbeta med individuella uppdrag men är även en prestigelös lagspelare som ser värdet av att samarbeta med andra.

Ditt arbetssätt präglas av planering, organisering och noggrannhet. Du har således inga problem att vara flexibel om situationen kräver det.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-25

Referensnummer

VoO 252/2019
Arbetsgivaren avser att genomföra intervjuer den 7/10 och den 8/10 (förmiddagar). Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Susanne Berg
Title: Kvalitetschef
Telefon: 046-359 76 12

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77
Namn: Gregorio Macario
Title: SSR
Telefon: 046-359 81 78

Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista