Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Välkommen med din ansökan!Transportledare

Arbetsuppgifter

Vill du vara med att aktivt leda och utveckla vår enhet som innefattar transporter av särskolebarn och mattransporter för Lunds Kommun?

Vi söker en Transportledare som är van att arbeta i team där lokalkännedom, struktur och logik går hand i hand med servicekänsla och prestigelöst handhavande. I Transportplaneringsteamet blir du en kraft tillsammans med övriga Transportledare. Ni leder och utvecklar vår service och våra transporttjänster med strategisk planeringsförmåga såväl som operativ handlingskraft och bidrar i utvecklingen av en hållbar transportledning.

I ditt ansvar att leda och utveckla trafikplaneringen ingår hela kedjan från resursplanering, ruttoptimering och schemaläggning, att ha kontakt med våra uppdragsgivare, externa samarbetspartner samt vårdnadshavare. Du är teamledare för chaufförerna och leder det dagliga arbetet tillsammans med två andra teamledare/transportledare. I detta uppdrag ingår bland annat att administrera och tillstyrka semestrar, kortare ledigheter, sjukfrånvaro och tjänstgöringsrapporter samt att vara rådgivande tillsammans med lönesättande chef vid lönesamtal.

Kvalifikationer

• Vi vill att du har relevant utbildning och/eller lång erfarenhet som bedöms likvärdig
• Det är ett krav att du har minst två års erfarenhet inom transportplanering eller
trafikplanering
• Du gillar att arbeta i team och att samarbeta med andra människor
• Som person är du initiativtagande och tydlig i din kommunikation
• Du har god förmåga att lösa problem och utmaningar genom handlingskraft
• Du gillar ordning och reda, är administrativ och noggrann
• Du är stresstålig och van att hålla många bollar i luften samtidigt
• Du har social kompetens och att kan relatera till andra människor i alla sammanhang
• Du har förmåga att uttrycka dig lättförståeligt även om budskapet är komplicerat

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-05

Referensnummer

SF 19-39
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Kenneth Nilsson
Title: Avdelningschef
Telefon: 046-3595249

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Title: Expeditionen
Telefon: 046-359 53 21

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista