Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Pedagogisk samordnare

Arbetsuppgifter

På gruppboendet Jordabalksvägen 70 i Lund bor sex kvinnor inom autismspektrum och neuropsykiatrisk funktionsnedsättning med beteende som kan skapa problem i vardagen.
Som pedagogisk samordnare ska Du på enhetschefens uppdrag, planera och följa upp verksamheten. Samordna dagens aktiviteter tillsammans med stödassistenter.
I samverkan med enhetschefen utveckla enhetens arbetsmetodik i förhållande till brukarnas behov. I övrigt ingår samma arbetsuppgifter som för stödassistent som består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med föräldrar och gode män/förvaltare. Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Det ingår även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning, socialpedagog eller annan lämplig utbildning samt erfarenhet av målgruppen inom autismspektrumstörning samt inom psykiatri.
Du skall vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser. Arbeta för användande av olika kognitiva hjälpmedel och arbeta med ett lågaffektivt bemötande. Vara öppen för nya idéer, initiativrik, förmåga att arbeta långsiktigt och ha mycket god samarbetsförmåga.
B-körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Referensnummer

VoO 40/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Aicha Manar Östergren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 3935

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Jordabalksvägen, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista