Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Nordanväg 20 bor det 6 brukare samt fyra tillhörande servicelägenheter med lindring/måttlig utvecklingsstörning samt inslag av psykisk ohälsa.

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuella satta mål i samverkan med närstående, gode män och/eller
förvaltare. Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Det ingår även dokumentation i Procapita och andra administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-09-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-11

Referensnummer

VoO 191/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Rickard Sjöstedt
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3596224

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Nordanväg 20, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista