Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Svaleboskolan är en skola och fritidshem med elever från F-9 där 4-6 är en egen enhet med ca 285 elever. Skolan har en hög andel ämnesbehöriga lärare. Vi söker nu dig som är behörig lärare i trä- och metallslöjd.

Lärare Trä- och metalslöjd åk 3-6, 100 % Svaleboskolan

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha din tillhörighet i arbetslaget för årskurs 4 där du också kommer att vara mentor tillsammans med dina kollegor. Förutom arbetslaget, träffar du ett ämneslag med skolans tre andra slöjdlärare. De som arbetar här förväntas se alla elever som sitt gemensamma ansvar och ha ett salutogent förhållningssätt.

För att trivas här ska du vara en person som vill samarbeta, utvecklas och göra ditt bästa för eleverna. Vi bedriver ett utvecklingsarbete inom BFL - Bedömning För Lärande där vi under läsåret kommer att inrikta oss på kooperativt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk 3-6. Din ämneskompetens har du i trä- och metallslöjd.

Du utövar ett tydligt ledarskap med god struktur i verksamheten. Du är väl insatt i och kan omsätta läroplan och kursplan i praktisk handling.

Du är flexibel, ser möjligheter istället för att fokusera på problem, är engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. För dig är det självklart att utvärdera och utveckla din undervisning tillsammans med rektor, elever och kollegorna i ämneslag. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-13

Referensnummer

BSF 397/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Corinne Bonder
Title: Rektor
Telefon: 046-359 75 81

Namn: Marie Möller
Title: samordnare
Telefon: 046-359 47 73

Namn: Nanny Rovin
Title: Skoladministratör

Facklig(a) företrädare

Namn: Anna Thunberg
Title: Lärarnas riksförbund
Telefon: nås via exp 046-359 75 80

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista