Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Jourhandläggare

Arbetsuppgifter

Jourhandläggaren på vård- och omsorgsjouren ansvarar för att ta emot inkommande larm från brukare och förmedlar sedan dessa vidare till berörda vårdgivare och yrkeskategorier. I uppgifterna ingår även mottagning och hantering av beställningar, felmeddelande samt övrig administration för trygghetslarm. Vidare ingår det att hantera allmänhetens frågor gällande trygghetslarm och andra ärenden som kommer via larm eller telefon och hänvisa till rätt instans. Jourhandläggaren har beordringsrätt för vårdpersonal under obekväm arbetstid om det uppstår personalbrist. Dokumentation ingår.

Kvalifikationer

Avslutad högskoleutbildning inom socialt arbete, hälso- och sjukvård eller annan dokumenterad bakgrund som kan bedömas som likvärdig.

Det är viktigt att du har hög servicekänsla och stor samarbetsförmåga, samt att du har en analytisk förmåga att snabbt få en bild av en uppkommen situation. Du behöver kunna arbeta lugnt och fokuserat för att effektivt och korrekt hantera inkomna ärenden samt alltid ha ett professionellt bemötande och förståelse för den enskildes behov.

Vana att hantera olika datasystem och erfarenhet av teknisk support krävs.

Som person är du:
• Serviceinriktad
• Positiv
• Påhittig
• Bekväm med att hantera olika datasystem

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-15

Referensnummer

VoO 328/2019
Intervjuer kommer att äga rum som tidigast 10 januari 2020. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lisa Nordgren Jonasson
Title: Enhetschef
Telefon: 046- 3594911

Facklig(a) företrädare

Namn: Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 046 359 50 00

Vård- och omsorgsjouren, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista