Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Skolan är uppdelad i två skolenheter: en för årskurs 4-6 med drygt 100 elever, och en enhet för årskurs 7-9 med ca 330 elever.

Vi på Killebäckskolan är organiserade i årskursvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan.

Vi söker nu dig som är lärare i Ma/NO och vill vara en del av vårt härliga team!

Lärare i Ma/NO åk 4-6, Killebäckskolan

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Det praktiska arbetet sker med kollegerna i arbetslag 4-6 men även tillsammans med övrig personal på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i Ma och NO för åk 4-6. Du har en förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav.

Vi vill att du är intresserad och kunnig av IT i lärandemiljö och att digitala läromedel används som en naturlig del i din undervisning.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-17

Referensnummer

BSF 461/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Oskar Lavesson
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 89 90

Namn: Ellinor Fredholm
Title: Skolsekreterare

Facklig(a) företrädare

Namn: Sofia Hedén
Title: Lärarnas Riksförbund

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista