Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Servicebostad S Södergatan för 18 brukare tillhör alla tre personkretsarna med inslag av psykiska problem. Vi ger stöd, service och omvårdnad till brukarna. S Södergatan är uppdelat på fyra gator mitt i stan S Södergatan 2, Kattesund 6, Lilla Tvärgatan 9 samt Bredgatan 11 och personallägenheten ligger på S Södergatan 2.

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, lågaffektivt och skapa ens struktur i brukarens vardag. Den äldre gruppen använder vi golv lift eller taklyft och är då dubbelbemannade. Simulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med legalföreträdare/anhörig. Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Det ingår även dokumentation i Procpita och andra administrativa arbetsuppgifter. Vi arbeta utifrån kontaktmannaskap.
Du ska vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande, är trygg i din yrkesroll samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Lyhörd för brukarnas individuella behov, önskemål och resurser. Vara öppen för nya idéer, initiativrik, flexibel, förmåga att arbeta långsiktigt och ha mycket god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet, KY-utbildning inriktning socialpsykiatri, Barn- och fritidsprogrammet eller annan lämplig utbildning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-12-16

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Referensnummer

VoO 219/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Helena Lysebring
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 9329

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Stora Södergatan 2, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista