Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Ekonomiadministratör

Arbetsuppgifter

Är du vår nya kollega?
Vi söker en ny medarbetare som kommer att ha ett samordnande ansvar för kommunens nyligen införda kundvalssystem inom kulturskolverksamhet - Lunds musikcheck. Inom ramen för detta uppdrag ingår bland annat att:
• besvara frågor om musikcheck av allmän karaktär från allmänhet och ackrediterade musikskolor
• vara webbredaktör för övergripande information om kundvalssystemet på Lund.se
• ansvara för uppföljning av ackrediterade aktörer utifrån ackrediteringsavtal och att
• säkerställa att utbetalning till aktörer blir korrekt utifrån inrapporterat antal inskrivna elever

Utöver ett samordningsansvar för administration av musikchecksystemet, kommer du att ha ett antal andra arbetsuppgifter inom ekonomiområdet. Du kommer att bli delaktig i olika utvecklingsprojekt och vi ser gärna att du tar ansvar för något av dessa. Du kommer även att tillsammans med dina kollegor arbeta med vissa löpande ekonomiadministrativa uppgifter, såsom hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering och bokslutsarbete. Tjänsten är nyinrättad och det kommer att finnas möjlighet att påverka inriktningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster sedan tidigare. Akademisk utbildning är inte ett krav, dock lägst gymnasieexamen med ekonomisk inriktning eller annan likvärdig utbildning inom ekonomiområdet. Du har erfarenhet från arbete i affärssystem/ekonomisystem och trivs i en miljö som är utvecklingsorienterad. Erfarenhet från att driva utvecklingsarbete inom ekonomiområdet är meriterande.

Som person är du är strukturerad och noggrann. Eftersom arbetet innebär många kontakter både internt och externt så är du också serviceinriktad och en god kommunikatör. Du bidrar till en god arbetsmiljö genom en positiv grundsyn.
Du kommer att ingå i kultur- och fritidsförvaltningens centrala stabsfunktion som leds av administrativ chef. Inom avdelningen ingår förutom ekonomifunktion även nämndadministration, registratur, kommunikation, HR, lokalsamordning samt utredning och utveckling.

Tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Referensnummer

KF-190605
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Michael Holmqvist
Title: Administrativ chef

Facklig(a) företrädare

Namn: Irene Björklund
Title: Vision
Telefon: 046-359 83 28

Kultur- och fritidsförvaltningen

Tillbaka till lista