Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya ideer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Norra Fäladen är ett bostadsområde som sjuder av liv och präglas av en stor barn- och ungdomsverksamhet. Det finns ett aktivt kulturliv, fantastiska naturområden, fritidsgård, föreningar och en mångfald av förskolor och skolor.

Inför läsåret 2018/2019 kommer vår nya skola, Delfinskolan, att stå färdigbyggd. Nya Delfinskolan kommer att bli en skola med två paralleller. I nya Delfinskolan kommer eleverna från Ladugårdsmarkens skola och nuvarande Delfinskolan att tillsammans bilda en ny enhet.
Delfinskolan är idag en paviljongskola som ligger vid Delphibadet. Verksamheten startade i de nya paviljongerna 2015 och består av skola, förskoleklass och fritidshem. Delfinskolan tillhör Norra Fäladens Skolområde. Ladugårdsmarken skola ligger i dag längst norrut i bostadsområdet Norra Fäladen i Lund. Verksamheten startade 1991 och består av skola, förskola och fritidshem. Ladugardsmarken tillhör Norra Fäladens Skolområde. Skolan är byggd för en nära samverkan mellan de olika verksamheterna. I mitten av byggnaden finns "stora salen", som är gymnastiksal, samlingsplats för t ex den gemensamma sångstunden "hela huset sjunger", firandet av olika högtider, utstä̈llningar för de olika gruppernas temaarbeten. Runt denna sal ligger de olika arbetsenheterna och vårt fina kök.

Fritidspedagog

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog är du verksam såväl inom fritidshemmen som inom skolan. Tillsammans med andra fritidspedagoger driver du fritidshemmen verksamhet framåt i linje med styrdokumentens riktlinjer och verksamhetens fokusområden. Inom ramen av ditt uppdrag samverkar du även med klasslärare med att planera, genomföra och utvärdera olika moment som eleverna ska arbeta med.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning och är väl förtrogen med fritidspedagogens uppdrag. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av yrket samt om du är behörig att undervisa i ämnena bild och musik.
Som person är du positiv, lösningsfokuserad, flexibel och har lätt för att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Det är viktigt för dig att ha en god relation med elever, föräldrar och kollegor. Du har en helhetssyn på verksamheten och vill arbeta med fritids som ett tydligt komplement till skolan.

I din roll som fritidspedagog visar du nyfikenhet, tar initiativ, vågar tänka nytt och misslyckas. Du kan skapa utvecklande lärmiljöer för att möta individen i gruppen och är väl förtrogen med med digitala verktyg. Du drivs av att utveckla verksamheten och vill själv bidra till att den ligger i framkant. Du trivs i att arbeta i team, tycker om att "tänka om och tänka nytt".

Vid tillsättningen av tjänsten kommer stor vikt fästas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Referensnummer

315/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Månadslön. Ange löneanspråk i ansökan. En tjänst är på Ladugårdsmarken och en på Delfinskolan.

Kontaktperson(er)

Namn: Paulina Nyhlén


Title: rektor
Telefon: 046-3597452

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Telefon: 046-35 57 35

Ladugårdsmarken F-5, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista