Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Elevassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som skulle vilja jobba som elevassistent på Gymnasieskolan Vipan läsåret 19/20. Du kan komma att jobba mot enskilda elever i behov av särskilt stöd eller mot grupper där det finns problematik. Ditt uppdrag kommer utformas ihop med specialpedagog och biträdande rektor.

Kvalifikationer

Du har gärna arbetslivserfarenhet och erfarenhet av kontakt med ungdomar. Erfarenhet av arbete med ungdomar med Neuropsykiatriska funktionsvariationer är meriterande. Du är intresserad av människor, samarbete och att möta elever med olika typer av behov. Du har höga förväntningar på elever och tror på deras möjlighet att lyckas. Du är flexibel och kan ta olika typer av uppdrag med mer eller mindre eget ansvar. Du är trygg och lugn som person. Du har lätt för att kommunicera, såväl digitalt som verbalt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-12
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-29

Referensnummer

19-117
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Martin Borg
Title: Bitr.rektor

Facklig(a) företrädare

Namn: Daniel Welander
Title: Kommunal
Namn: Hänvisning genom kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista