Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett nytt LSS-boende vid kvarteret Hammocken på södra Brunnshög med inflyttning den 1 November 2019. Boendet startar upp med introduktion för medarbetarna den 23 Oktober. Enheten riktar sig till vuxna personer med kognitiva funktionsnedsättningar, personkrets 1.

Stödassistent, nytt serviceboende

Arbetsuppgifter

Du arbetar och är en del i en engagerad och varm arbetsgrupp med kompetenta och duktiga medarbetare. Tillsammans planerar ni, utför och följer upp stödet med fokus på brukarens individuella behov och önskemål.

Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras vardag genom att arbeta tydliggörande, erbjuda en förutsägbarhet och skapa en struktur tillsammans för att nå individuellt satta mål.

I tjänsten ingår det också att samverka med olika aktörer samt arbeta systematiskt med verksamhetens utveckling, arbeta med olika typer av ansvarsområden och specialuppdrag.

Det ingår även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi behöver dig som med humor och glädje är ansvarstagande, initiativrik och flexibel. Du har förmågan att arbeta långsiktigt och fira framgångar tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser.

Omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning, barn och ungdomsprogrammet, fritidsledar-, socialpedagog eller annan lämplig utbildning.

Erfarenhet av personer med autism och/eller personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller erfarenhet av personer med psykisk sjukdomsproblematik

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-10-23

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Referensnummer

VoO 201/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Hanna Borsing
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 51 74

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Serviceboenden, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista