Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Socialförvaltningen i Lund arbetar med att barn och unga ska få en så bra uppväxt som möjligt. Det handlar om hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Vi har också många stödinsatser för vuxna med missbruksproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar, personer i behov av försörjningsstöd eller arbetsmarknadsåtgärder samt flyktingar.

Boendeenheten på socialförvaltningen i Lunds kommun söker en administratör. Är det du?

Din arbetsplats blir i kommunhuset Kristallen, väster om centralstationen. Vi tillämpar flextid och har subventionerad friskvård.


Administratör

Arbetsuppgifter

Jobbet som administratör är väldigt varierat och innefattar många olika moment som exempelvis fakturahantering/fakturering, klientkontakt, jobba praktiskt ute i enhetens lägenheter med att iordningsställa inför inflyttning och utföra besiktningar, sekreterare vid möten. Bokningar av internutbildningar och vara behjälplig på olika enheter.

Kvalifikationer

Ekonomisk/administrativ utbildning på gymnasienivå, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt datorvana. Kunnighet i Office-paketet, framförallt Word och Excel. Erfarenhet av att jobba i Procapita och Raindance är en merit. Samarbetsförmåga samt god administrativ förmåga är en förutsättning. Som person ser vi gärna att du kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, lugn, har god självinsikt. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation.

Välkommen med din ansökan och ring gärna om du undrar över något!

Tillsvidareanställning med tillträde tidigast 1 februari 2019. Tjänstens omfattning 75%.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Referensnummer

SOC 19-05
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Gemila Al-Kuraishi
Title: enhetschef
Telefon: 046-359 97 61

Facklig(a) företrädare

Namn: Vision
Title: Expedition
Telefon: 046-395 59 56

Boendeenheten, Socialförvaltningen

Tillbaka till lista