Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Veberöds verksamhetsområde, som tillhör Barn- och skolförvaltning i Lunds kommun, ligger beläget vid Romeleåsens fot med skogen som närmsta granne. Veberöd ligger ungefär två mil från Lund och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö.

Lärare åk F-3

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att komma och arbeta med våra engagerade lärare, förskollärare och fritidspedagoger på Svaleboskolan F-3. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt. Vi bedriver ett kommungemensamt arbete inom BFL-Bedömning För Lärande. Du ska inom arbetslag arbeta som lärare i grundskola åk F-3.

Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som ha lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år.

Du som söker är flexibel, samarbetsinriktad och engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar för att ständigt sträva efter att förbättra din undervisning. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och planerar undervisningen för att få med dig alla elever.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Referensnummer

BSF 229/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Persson
Title: Rektor
Telefon: 046 - 359 76 01 - avseende tjänsten

Namn: Helena Nowachek
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 75 77 - avseende rekryteringsprocessen

Facklig(a) företrädare

Namn: Mattilde Pukki
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-35 99 377

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista