Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Nyvångskolan är en F-9 skola med ca 830 elever och strax över 130 anställda. Skolan är belägen i Dalby, ca 1 mil öster om Lund. Kommunikationerna mellan Dalby och Lund/Malmö med kollektivtrafik är goda.

Elevdemokrati har länge varit skolans profil och man arbetar aktivt med elevinflytande genom olika elevstyrda råd som driver särskilda frågor och utvecklingsområden. På råden diskuterar elever och lärare tillsammans frågor som rör arbetsmiljö, undervisning, vänskap och hälsa. Personalens hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför har vi bl.a. rökfri arbetstid, friskvårdsbidrag och en levande diskussion kring arbetsmiljön på arbetsplatsträffar och i andra forum.

Musiklärare, Nyvångskolan

Arbetsuppgifter

Uppdraget som musiklärare innebär att du planerar, genomför och utvärderar musikundervisningen i linje med läroplanens intentioner. Du planerar verksamheten på ett målorienterat sätt och ansvarar för att följa upp, bedöma och dokumentera elevernas kunskapsutveckling. Förutom undervisningen är du även samordnare för våra skolavslutningar.

Som lärare på Nyvångskolan deltar du i skolans utvecklingsarbete. Under en längre tid har skolan haft en mycket positiv utvecklingsprocess som resulterat i en hög grad av måluppfyllelse. Vi välkomnar nya tankar och idéer och vill att man som lärare håller sig uppdaterad på nya forskningsrön inom skolområdet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundskollärarexamen med legitimation i ämnet musik för avsedda årskurser, gärna med tidigare erfarenhet av att undervisa. Du ser varje enskild elevs behov av utveckling, både i förhållande till läroplan och kunskapskrav, och du anpassar din undervisning efter elevernas förutsättningar. Du är väl förtrogen med skriftlig dokumentation och använder gärna IT i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att locka fram engagemang och glädje bland dina elever. Du är även en god kommunikatör och har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du öppen, kreativ och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-19

Referensnummer

BSF 246/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Johansson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 7910

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista