Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen. Vi förvaltar ca 450 fastigheter omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter såsom förskolor, skolor, gruppboenden, idrottsanläggningar, kontor m m.

Administratör

Arbetsuppgifter

Som administratör ingår du i ett team med flera administratörer där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara registrering av felanmälningar som inkommer via telefon, mail och kommunens intranät.
Du kommer att ta emot besökare och varuleveranser till övriga enheter inom teknik och service, nyckelutlåning till både intern och extern personal samt beställning av kontorsmaterial.
Tjänsten innefattar också att vara behjälplig med övriga administrativa uppgifter som gruppen hanterar så som rutinbeskrivningar och leverantörs- och kundreskontra.

Kvalifikationer

Du är en prestigelös lagspelare som lägger stor vikt vid god service. Du är lösningsorienterad och tycker att det är spännande med förändring- och utvecklingsarbete. Du har också lätt för att engagera dig i dina och gruppens arbetsuppgifter.
För uppdraget krävs en fullständig gymnasieutbildning liksom att du tidigare arbetat med fastighetssystem som Aareon Xpand och/eller likvärdiga fastighetssystem. Erfarenhet från kundtjänstarbete inom fastighetsbranschen är starkt meriterande.
Du har goda kunskaper i Office-paketet och tycker om, och har lätt för, att lära dig nya program. Mycket goda kunskaper i svenska språket krävs, muntligt såväl som skriftligt. Som person är du noggrann och strukturerad.

Tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-04-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Referensnummer

SF 19-06
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Jenny Grip
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 44 28

Namn: Daniel Andersson
Title: Chef Teknik&Service
Telefon: 046-359 51 05

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Lundafastigheter, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista