Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Inbäddad i grönska i norra Lund ligger Gunnesboskolan F-6. Skolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca. 360 elever och 50 anställda. Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt. På Gunnesboskolan F-6 får du möjlighet att arbeta i ett årskursarbetslag och samtidigt vara en del av F-6 enheten som omfattas av förskoleklass, grundskola och fritidshem. Du tar dig enkelt till skolan med både buss och pågatåg. Lokalbussen stannar direkt utanför skolan och endast fem minuters gångväg till pågatågstationen

Specialpedagog

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog vid Gunnesboskolan F-6 är du är en central person i vårt elevhälsoteam och tillsammans arbetar vi med pedagogisk uppbyggnad och utveckling.

Ditt uppdrag innebär att du leder och samordnar arbetet kring elever i behov av stöd och anpassningar tillsammans med skolans speciallärare. Du handleder personal för att de ska kunna stödja elevernas utveckling på bästa sätt. Vidare hjälper du till att ta fram anpassningar och rutiner runt grupper eller enskilda elever. Du arbetar förebyggande och arbetar fram pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram. Du arbetar för att upprätthålla goda kontakter med externa aktörer, såsom Bup, Logoped, Habilitering etc.

Kvalifikationer

Som person är du lyhörd och prestigelös. Genom att vara intresserad och ha förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du har ett gott bemötande och har ett positivt förhållningssätt i ditt möte med elever och kollegor. Du har förmåga att skapa goda relationer och bidrar till att se möjligheter och lösningar i vårt arbete med att utveckla en skola som möter eleverna på bästa sätt.

Under hösten påbörjade vi arbetet med att NPF-säkra skolan så har du erfarenhet av detta är det meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-06

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

BSF 400/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan komma att genomföras efterhand.

Kontaktperson(er)

Namn: Lars Lundgren
Title: rektor F-6
Telefon: 046 - 359 79 66

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista