Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vårfruskolan är en F-6 skola med cirka 350 elever som ligger i hjärtat av Lund. Det som karaktäriserar Vårfruskolan är att vi har höga förväntningar på våra elever och medarbetare, vi värnar om arbetsro och trygghet och vi vill ge våra elever bästa tänkbara grund att stå på inför framtiden.

Lärare i svenska, engelska och SO till Vårfruskolan

Arbetsuppgifter

Vår absoluta utgångspunkt är att ge våra elever de bästa förutsättningar för att utvecklas som personer och i sitt lärande. Samverkan med hemmen är en viktig del i detta och vi strävar efter att regelbundet informera elevernas vårdnadshavare om verksamheten i det stora hela men också den utveckling den enskilda eleven gör. Ett av de viktigare värdeorden i vårt arbete är ordet tillsammans där vi med gemensamma krafter hjälper och stöttar varandra i det som vi anser vara Sveriges viktigaste jobb.

Du kommer arbeta i våra femmor där du också är mentor för en grupp elever. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget är du delaktig i de pedagogiska planeringarna där samverkan med andra lärare är central. Vidare kommer nära samverkan ske med lärare på Vårfruskolans systerskola, Apelskolan.

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren pedagog med legitimation i svenska, engelska och SO som tillsammans med övriga lärare och fritidspedagoger arbetar för elevernas utveckling och lärande.

I din yrkesroll är du trygg i arbetet kring extra anpassningar och särskilt stöd och har god insikt i olika typer av alternativa verktyg. Du har en god analytisk förmåga och formar det pedagogiska arbetet utifrån det behov eleverna har. Detta gör du tillsammans och i dialog med övrig pedagogisk personal där den självklara utgångspunkten är att eleverna ska nå kunskapskraven, utvecklas som individer och må bra.

Vidare har du en god förmåga att samarbeta och är ansvarstagande i din yrkesroll. Du har en stark vilja att bidra till utveckling men samtidigt en god förmåga att identifiera framgångsfaktorer.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-09

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

Referensnummer

BSF 253/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Klas Tambour
Title: Rektor
Telefon: 046-359 71 56

Namn: Daniel Rooth
Title: Biträdande Rektor
Telefon: 046-359 60 29

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista