Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Du kommer att arbeta på förskolan Tåget som har tre stora avdelningar med tillsammans ca 120 barn samt 25 medarbetare. Vi har även en förskolebuss kopplad till vår förskola.

Förskollärare till Tågets förskola

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda dig

- en tydlig organisation och struktur där syftet är att gemensamt utveckla verksamheten för att möta barnens behov här och nu samt ge dem goda förutsättningar för att kunna möta framtidens förväntningar.
- ett tillåtande arbetsklimat där du i vardagen får möjlighet att utmanas samtidigt som du får ett gott stöd av kollegor och ledning.
- att vara med och utveckla en mångfald av kreativa lärmiljöer där barnen har möjlighet till inflytande och delaktighet såväl i inomhus- som i utomhusmiljön.
- goda förutsättningar att arbeta med och att utveckla din digitala kompetens.
- möjlighet att i samtalsgrupper få arbeta med bedömning för lärande
- en tydlighet kring vårt systematiska kvalitetsarbete, där det finns tid för uppföljning, utvärdering och utveckling genom återkommande reflektion i olika former.
- en förskola där vi har en människosyn där vi ser
- kompetenta människor som provar sin förmågor, kunskaper och färdigheter.
- nyfikna människor som genom sin fantasi och kreativitet provar idéer och finner lösningar.
- aktiva och lekfulla människor som ser glädje i att röra sig.
- trygga människor som genom olika val har möjlighet att påverka sin vardag.
- självständiga människor som i samspel med andra vill, vågar och kan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och önskar att arbeta i ett storarbetslag med många förskollärarkollegor runt dig. Du vill vara en medskapare, där ditt förhållningssätt, din delaktighet och ditt engagemang gör skillnad. Du skapar möten i vardag där möjligheten till utmaning och utveckling för barnen kan ske genom att du utgår ifrån deras behov, intressen, tankar och åsikter. Du är intresserad av att följa utvecklingen och möta dess utmaningar i ett föränderligt samhälle.
Erfarenhet av arbetet med digital dokumentation kring uppföljning, utvärdering och utveckling är meriterande.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-23

Referensnummer

BSF 415/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Catharina
Title: Schill
Telefon: 046-359 95 37

Facklig(a) företrädare

Namn: Björn Nilsson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046- 359 80 11

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista