Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vegalyckan är en F-3 skola och har ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Vår målsättning är att skapa en optimal lärmiljö runt varje elev, både på skola och fritidshem. Vi ger våra elever tro på att själva kunna gestalta sin framtid och ha ett demokratiskt förhållningssätt.
Vi kan erbjuda en skola med god stämning och trevliga arbetskollegor.

Elevassistent

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en resurs till en elev i blivande förskoleklass som har diabetes, typ 1. Eleven behöver hjälp med att hålla koll på blodsocker och dosera insulin vid samtliga måltider.

Vi är ett arbetslag som värdesätter samarbete och du kommer att få stöd från ett välfungerande arbetslag. Alla i arbetslaget får gemensam utbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du lugn och har lätt för att samarbeta, både med kollegor elever och föräldrar. Du bör ha en god värdegrund och vara en god förebild för våra elever.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-19
Sista datum: 2020-06-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-26

Referensnummer

BSF 296/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten tillsätts under förutsättningar att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.

Kontaktperson(er)

Namn: Ewa Rönn
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 24

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista