Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Enhetsadministratör till Hemvården Ö.Torn och Linero

Arbetsuppgifter

Brinner du för att arbeta med administration och har lätt för att organisera, samarbeta och sprida glädje? Då är det just dig vi söker!

Nu söker vi en enhetsadministratör till två områden, alltså delad tjänst mellan hemvården Ö.Torn och hemvården Linero.

I nära samarbete med enhetscheferna på de båda enheterna kommer du att svara för diverse administrativa arbetsuppgifter. Huvudsakligen kommer du att arbeta med personal- och ekonomiuppgifter vad gäller anställningsavtal, fakturahantering, telefonservice, framtagande av statistik och offerter samt utföra beställningar av exempelvis it-behörigheter. I tjänsten kommer du även att skriva protokoll samt utföra registrering- och kontrolluppgifter.

Du kommer bland annat att arbeta i program som Raindance och Visma HR därför är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av dessa.

Kvalifikationer

Det är ett krav att du har gymnasieutbildning med administrativ eller ekonomisk inriktning. Det är meriterande om du har en högskoleutbildning som personalvetare, ekonom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Två-tre års erfarenhet av administrativt arbete är ett krav för tjänsten. Arbetet kräver goda kunskaper i officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som enhetsadministratör kommer Du att arbeta både enskilt och i grupp, därför krävs det att du är duktig på att samarbeta men också har en förmåga att arbeta självständigt. Ansvarsfullhet, flexibilitet, servicekänsla, stresstålighet samt prioriteringsförmåga är egenskaper som vi värderar högt.

Det är viktigt att du besitter den flexibilitet som krävs då din tjänst är delad mellan två olika enheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-15

Referensnummer

VoO 193/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Yvonne Bliander
Title: Enhetschef
Telefon: 046- 359 55 60

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: VISION
Telefon: 046-359 55 77

Hemvård Östra Torn, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista