Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Särskilt boende för äldre ansvarar för våra äldreboenden, demensboenden och korttidsboenden för äldre. Vi söker nu undersköterskor till Linelyckans särskilda boende.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till särskilt boende - Linelyckan

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre tillsammans med trevliga och engagerade kollegor?

Som undersköterska ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge stöd, service och omvårdnad till våra brukare. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, aktiviteter och träning. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg.

Kvalifikationer

Du har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll med intresse och engagemang, med brukaren i centrum

• är öppen och glad och möter din omgivning utifrån en positiv inställning.

• kan arbeta självständigt och i team med andra yrkesgrupper, där du delar med dig av dina kunskaper, ingen kan allt, alla kan något.

• ser möjligheter och tycker om utmaningar.

• delar Lunds kommuns vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-05

Referensnummer

VoO 314/2019
Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. God kunskap i det svenska språket i tal och skrift. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Moa Wennberg
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 6827

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Linelyckan, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista