Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Skolorna inom utbildningsområde 5 är en del av Lunds kommuns barn- och skolförvaltning. Inom området finns skolor i tätorterna Veberöd, Norra Fäladen och Östra Torn, totalt 14 fritidshem och skolor fördelat mellan årskurserna F-9.

Vi söker nu timvikarier till vår serviceorganisation inom skola med arbetsuppgifter inom lokalvård och kök.

Timvikariat lokalvård och kök

Arbetsuppgifter

Som timvikarie inom lokalvård och kök kan det bli aktuellt med kortare och längre uppdrag med både kortare och längre framförhållning och kommer täcka upp vid ordinarie personals frånvaro.

Exempel på arbetsuppgifter är städning av skolans lokaler, tillagning av mat samt disk. Vissa skolor har kombinerade tjänster där man har möjlighet till varierade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Har du som söker utbildning inom lokalvård eller kök ser vi det som meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenhet från att arbeta med lokalvård eller kök inom skola ser vi även det som meriterande.

Vi söker dig som trivs med att träffa ny människor och är flexibel att arbeta på olika enheter. Du som söker behöver vara yrkesstolt, lyhörd, stresstålig och kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Fördel med B-körkort och tillgång till egen bil till vissa av skolorna.
Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Referensnummer

BSF 463/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Gary Butt
Title: Servicechef
Telefon: 046 359 7796

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Title: Kommunals expidition
Telefon: 046-359 67 33

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista