Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta som stödassistent inom Boende och Habilitering, gruppbostad för personer inom LSS.

På Bildstensvägen 2 bor fem brukare i åldrarna ca 17-25 år med diagnos autism och andra funktionsnedsättningar. Det är mycket viktigt att Du som söker denna tjänst har förståelse för målgruppen samt för det arbetssätt och metoder som målgruppen behöver- så som lågaffektivt bemötande och strukturerat arbetssätt. Som medarbetare på Bildstensvägen kommer du ingå i ett fantastisk arbetslag där ni tillsammans med två pedagoger arbetar för att stödja och utveckla brukarna. På enheten arbetar man dag, kväll, helg och sovande jour.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är en god lagspelare och har en god samarbetsförmåga- samtidigt som
Du uppskattar att ta eget ansvar. Vi ser att det är viktigt att Du är en driven person som har ett engagemang för att vara med och driva verksamhetsutveckling.
Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Referensnummer

VoO 65/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Nesrin Dahil
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 72 69

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Bildstensv 2 BoH Vård och Omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista