Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vilka är vi?
I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som stödassistent blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen hos Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.
Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.
I Lunds kommun ligger vi i framkant med att arbeta utifrån individens behov i centrum (IBIC). IBIC är en nationell modell med fokus på brukarens individuella behov som beskrivs genom systematisk dokumentation och följs upp regelbundet.

På Bataljonsvägen 18-24 bor sex brukare i åldrarna 50 - 75 år med varierande funktionsnedsättningar.

Stödassistent på Bataljonsvägen i Stångby

Arbetsuppgifter

Då brukarna är äldre och fysiskt funktionsnedsatta är det mycket omvårdnadsarbete på enheten, och du som söker behöver ha erfarenhet av detta. Du behöver också vara bra på att motivera brukarna att genomföra daglig rutin och att delta i aktiviteter, på och utanför boendet.

Vi söker Dig som är en god lagspelare och besitter god samarbetsförmåga- samtidigt som
Du uppskattar att ta eget ansvar. Vi ser att det är viktigt att Du är en driven person som besitter engagemang för att vara med och driva verksamhetsutveckling.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort är ett krav

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-02-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-22

Referensnummer

VoO 323/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Taiwo Draycott
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 3563

Namn: Ann-Christin Persson
Title: Rekryteringskoordinator
Telefon: 046-3598423

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Bataljonsvägen 18, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista