Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterskor till Höjeågården

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med trevliga kollegor och ge en god och säker omvårdnad där brukarna känner sig sedda, trygga och blir väl bemötta? Då är det hos oss du ska arbeta!

Höjeågården bedrivs i enlighet med Socialtjänstlagen (SoL) & Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och ska värna och respektera varje individs integritet, självbestämmande och delaktighet.

Just nu söker vi positiva och engagerade undersköterskor till Höjeågården i Lund. Höjeågården ligger vackert beläget i det anrika St Lars området i södra Lund. Det finns goda buss / tågförbindelser till Höjeågården från orter i närområdet. Höjeågården är Lunds kommuns enda korttidsboende för seniorer vars syfte är att stödja brukarna till en så självständig vardag som möjligt. Växelvårdsenheten fungerar som stöd och/eller avlastning för anhörigvårdare, på växelvården återkommer brukarna vilket ger utrymme för en annan form av socialt utbyte. På Höjeågården arbetar två enhetschefer och personalstyrkan består av ca 80 medarbetare.

I huset arbetar vi med korttidsvård och växelvård. Arbetet är mycket omväxlande då det utgår från varje persons individuella behov. Du utför omvårdnadsarbetet samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom yrket. Av sjuksköterska delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet liksom vardagsrehabilitering under handledning av sjukgymnast/arbetsterapeut.


Kvalifikationer

Tjänsten kräver att du är utbildad undersköterska och har minst 5 års erfarenhet. Att ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad ser vi som en självklarhet på vår arbetsplats. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett stort engagemang, en positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänk, kreativitet och flexibilitet kommer att behövas. På Höjeågården har vi återkommande arbetsplatsträffar och planeringsdagar till syfte att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Du behöver ha en god datorvana då arbetsuppgifterna inom yrkets ansvarsområde kräver dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet ifrån tidigare arbete inom korttids/växelvård och demensvård är meriterande. Det är ett krav från arbetsgivarens håll att du som undersköterska har minst grunddelegering, gärna fler.

Lunds kommun erbjuder bland annat friskvårdsbidrag för att främja en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

VoO 276/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Siv-Britt Kragh
Title: Enhetschef Höjeågården
Telefon: 046-359 6853

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Höjeågården, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista