Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Mellanstadielärare till Gunnesboskolan F-6

Arbetsuppgifter

Inbäddad i grönska i norra Lund ligger Gunnesboskolan F-6. Skolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca. 360 elever och 50 anställda. Det som kännetecknar skolan är en god trivsel bland elever och personal. Vi jobbar för en tydlig grundstruktur på hela skolarbetet, att alla elever är allas elever, ett helhetsansvar för mentorerna och ett relationellt synsätt. På Gunnesboskolan F-6 får du möjlighet att arbeta i ett årskursarbetslag och samtidigt vara en del av F-6 enheten som omfattas av förskoleklass, grundskola och fritidshem. Du tar dig enkelt till skolan med både buss och pågatåg. Lokalbussen stannar direkt utanför skolan och endast fem minuters gångväg till pågatågstationen.

Du kommer att undervisa årskurs i 4-6 med mentorskap i åk. 4. I uppdraget ingår undervisning och mentorskap. Vi söker dig som ser det som en styrka att arbeta tillsammans i arbetslag och som är en självklar teamspelare. Vi ser också att du är lösningsfokuserad och har en positiv syn på uppdraget. Du ska också kunna anpassa din undervisning utifrån eleverna. Självklart tycker du om att arbeta ämnesövergripande och lockas av att arbeta tillsammans med andra duktiga pedagoger.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurserna 4-6 med behörighet i Matematik, Engelska samt NO. Vi tror att du har några års erfarenhet av läraryrket. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du har ett intresse för det systematiska kvalitetsarbetet. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten. Under hösten kommer vi att påbörja arbetet med att NPF-säkra skolan så har du erfarenhet kring detta är det meriterande. Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-10

Referensnummer

BSF 321/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Mårtensson
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-3597456

Gunnesboskolan F-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista