Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Ängslyckans förskola är en förskola som ligger i det växande bostadsområdet Råbylund och öppnade i mars 2012. De ljusa, fina lokalerna rymmer tre avdelningar. Violen och Vallmon för barn i åldern 3-5 år och Smörblomman för barn i åldern 13 år.

Förskolan har en utomhuspedagogisk profil och kan ta med allt lärande ut oavsett väder. Odling samt djur och natur är viktiga delar i verksamheten.

Förskollärare till Ängslyckans förskola

Arbetsuppgifter

Förskolan arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt där utvecklingsarbetet utifrån barnens bästa har en central roll. Vi söker därför dig som sätter barnet i fokus, är professionell, kan samarbeta, är engagerad, har ett intresse av att arbeta utomhus samt har ett gott humör.

Som förskollärare har du huvudansvaret för att planera och driva pedagogiskt arbete i enlighet med läroplanen samt utföra inom yrket i övrigt förekommande uppgifter.

De aktuella tjänsterna är förlagda på avdelning med barn 3-5 år respektive på avdelning med barn 1-3 år. Ange i ansökan vilken avdelning du är intresserad av.

Tjänstens omfattning är på 87,5 %.

Kvalifikationer

Du som söker är förskollärare och väl insatt i förskolans läroplan och kan omsätta den i det dagliga arbetet. Du är intresserad och har gärna erfarenhet av utepedagogik, natur och miljö och trivs med att arbeta i lag samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi söker dig som är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla vår förskola, att inspirera och inspireras, vara engagerad och nyfiken på att utvecklas som medforskare både till det enskilda barnet och till hela gruppen. Du ska har lätt för att samarbeta, vara lyhörd och intresserad av pedagogisk utveckling.Du har kunskaper och förmågor som kan tillämpas på såväl organisations-, grupp- och individnivå för att utveckla verksamheten och förskolan.

Som person är du varm, positiv och kan skapar trygghet i din omgivning, du har ett också ett tillåtande och utforskande arbetssätt.

Har du erfarenhet av eller ser det som intressant att jobba som samtalsledare för vårt pedagogiska utvecklingsarbete BFL så finns det stora möjlighet till spännande utmaning kring dessa arbetsuppgifter.Erfarenheten av att jobba med barn i behov av särskilt stöd ser vi som positivt.

Du som är klar med din förskollärarutbildning och väntar på din legitimation har möjlighet att få en tidsbegränsad anställning som kan övergå till en tillsvidareanställning när du fått din legitimation.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-04

Referensnummer

BSF 460/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Monica Kjellgren
Title: Rektor

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista