Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hillebardsgränden är en gruppbostad med 6 st brukare

Stödassistent

Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras dagliga livsföring genom att arbeta tydliggörande, ge personerna en förutsägbarhet och skapa en struktur i personernas vardag. Stimulera till fritidsaktiviteter och delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med föräldrar och gode män/förvaltare.

Tillsammans med övrig personal kommer du att planera, utföra och följa upp olika arbetsuppgifter. Du och ditt arbetslag ansvarar för att ge god och trygg omsorg/stöd samt att planera och genomföra aktiviteter, såväl inomhus som utomhus. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp. Dokumentation och administrativa uppgifter är något som ingår i ditt arbete.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du skall vara ansvarstagande och ha ett positivt tänkande samt ha ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt. Engagerad och lyhörd för de boendes individuella behov och önskemål. Vi ser gärna att du är öppen för nya ideér, initiativrik, flexibel, kan planera ditt arbete och att du har en mycket god samarbetsförmåga

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-10-14

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-13

Referensnummer

VoO 266/2019
Ett vikariat på 90% med möjlighet till flyt upp till 100% En tillsvidaretjänst på 85% med möjlighet till flyt upp till 90% Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Simone Kasraian
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 01

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Hillebardsgränden 1 F, BoH, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista