Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Förskolan Blåklinten som är nyrenoverad ligger i Östra Torns by och har en mycket fin närmiljö. En härlig gård och fina omgivningar med närhet till 4H-gård och lekplatser. Förskolan har tre avdelningar med barn i åldrarna 2-5 år samt två avdelningar med barn i åldrarna 1-3 år. Nu söker vi en förskollärare till vårt härliga team!

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Vi lägger stor vikt på leken, barnens egen förmåga och vårt bemötande av andra. Det pedagogiska arbetet inspireras av Reggio Emilia. Detta innebär att vi arbetar med våra pedagogiska lärmiljöer, med den medforskande pedagogen och med en barnsyn som ser barnet som kompetent och rikt med kunskaper och färdigheter.

Du ska leda, planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Tjänsten är ett vikariat tom. 2020-06-30 med goda förutsättningar för förlängning. Omfattning går att anpassas efter önskemål, mellan 75-100 %.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare. Vi söker dig som är glad, positiv och känner arbetsglädje, arbetar mot uppsatta mål och styrdokument, tar ansvar, är kommunikativ, samarbetar väl med din omgivning, är villig att bidra till utvecklingen av vår verksamheten och har barnet i fokus.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2020-01-01
Sista datum: 2020-06-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-10

Referensnummer

BSF 465/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson(er)

Namn: Dragi Manevski
Title: Rektor
Telefon: 046-359 99 79

Facklig(a) företrädare

Namn: LF
Title: Facklig
Telefon: 046-359 57 35

Utbildningsområde 2

Tillbaka till lista