Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Hagalundskolan ligger i Dalby, naturskönt beläget nära Dalby Söderskog, ca 1 mil öster om Lund. Skolan är en enparallellig grundskola F-6 med 175 elever samt integrerad särskoleverksamhet.

Vår nya fina skola invigdes vårterminen 2015, de moderna och ljusa lokalerna tillhandahåller en verksamhetsanpassad lärmiljö under såväl skoltid som fritidshemstid. Skolan har erhållit utmärkelserna Skolbibliotek i världsklass samt Skola för hållbar utveckling.

Vi arbetar tematiskt och ämnesövergripande enligt Bifrostinspirerad pedagogik. Vi vill stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende samt vilja att prova egna idéer och lösa problem. Målet är att utveckla våra elever till visionära personligheter, människor som har kunskap, reflekterar och vågar engagera sig på ett dynamiskt och kreativt sätt. Vi strävar efter att vara en levande social gemenskap som ger trygghet och lust att lära.

Lärare 4-6, Hagalundskolan i Dalby

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du som Sv/So lärare tillsammans med en Ma/No kollega delar på mentorskapet i två klasser, en åk 4 och en åk 6. Du förväntas att, utifrån gällande styrdokument och aktuell forskning, utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Pedagogerna på Hagalundskolan utvecklar i samverkan med eleverna ett arbetssätt som utgår från elevens behov och möjligheter med sikte på framtiden. Vi strävar efter en gemensam helhetssyn på elevernas lärande och utveckling. Vi arbetar tematiskt och ämnesintegrerat med formativt lärande i fokus, där dialogen med eleven är central.

Du kommer, tillsammans med andra pedagoger, att ha ansvaret för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen samt ansvara för elever och deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i Sv/So för årskurserna 4-6. Du är en lösningsfokuserad person med kreativt tänkande som drivs av att utveckla dina elevers förmågor. Du ser arbetet med digitalverktyg som en naturlig del av din undervisning.

På Hagalundskolan uppskattar vi ett positivt, lösningsfokuserat och kreativt förhållningssätt.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-08
Sista datum: 2020-06-17

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-04

Referensnummer

BSF 322/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Tina Viktor Kiuru
Title: Rektor
Telefon: 046-359 7935

Namn: Lisa Malmberg
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 7778

Hagalundskolan, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista