Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

KUBens fritidshem är för åldrarna 10-13 år och placerat på Killebäckskolan i Södra Sandby. Vi är ett populärt fritidshem med barn från alla mellanstadieskolor i Södra Sandby. Fritidshemmet har tillgång till många olika lokaler, t ex idrottshall, bibliotek, bad, musiksal och natur som ger stor möjlighet till en omväxlande pedagogisk verksamhet.

Fritidspedagog eller lärare i fritidshem

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har examen som fritidspedagog eller lärare mot fritidshem och vill vara med att utveckla en verksamhet för barn 10-13 år, präglad av kvalité, glädje och professionalism.

Du är sugen på att ta dig an ett uppdrag där du bidrar till att ge barnen en lustfylld och lärorik vistelse på fritidshemmet. Du behöver kunna fånga barnens intressen och önskemål där de befinner sig just nu, vara öppen för förslag från dem och kunna omvandla dessa till faktisk verksamhet. Vi strävar efter att personalen tillsammans utgör en bra helhet, där kompetenser hos var och en kan tillvaratas på ett sådant sätt att fritidshemmet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som kan möta varje barn.

Ditt huvudsakliga uppdrag är fritidshemsverksamheten eftermiddagstid. Under skoldagen har vi ambitionen att du ska bidra genom just det som är din specifika kompetens.

Kvalifikationer

Du som söker har examen som fritidspedagog eller lärare mot fritidshem.

Det viktigaste för oss är att du är rätt person för uppdraget och därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Följande är meriterande:
- att du är väl förtrogen med våra styrdokument och är nyfiken på att utveckla verksamheten
- att du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kolleger
- att du har en positiv elevsyn och ett stort engagemang för elevernas utveckling. Förmåga och intresse av att möta alla elever just där de är
- att du är tydlig i ditt pedagogiska ledarskap, har ett lågaffektivt bemötande och kan sätta gränser
- att du har ett positivt och lösningsfokuserat förhållningssätt
- att du har annan ledarutbildning eller erfarenhet som handlar om att leda barn/ ungdomar i grupp

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Sista datum: 2020-07-30

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-19

Referensnummer

BSF 306/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Skelander
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046-359 77 24

Namn: Ellinor Fredholm
Title: Skolsekreterare

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista