Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Orkestervägen bor fem brukare i åldrarna ca 19-30 år med funktionsnedsättning. Brukarna har ett problemskapande beteende, ett omfattande behov av stöd och ett utåtagerande beteende. Därför värdesätter vi personlig lämplighet högt inför tillsättning av denna tjänst. Har du erfarenhet av arbete i situationer som kan upplevas som fysiskt eller psykiskt utmanande är detta en stor merit. På Orkestervägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, lågaffektivt bemötande samt har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Stödpedagog/Pedagogisk samordnare

Arbetsuppgifter

Du kommer att handleda arbetsgruppen i det brukarnära arbetet samt följa upp och utvärdera pedagogiska arbetsmetoder. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt. Genom observation kommer du att undersöka behovet och därefter komma med förslag på åtgärder.
Du förväntas planera, utföra och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget så att brukarna får det individuella stöd de behöver.
Att stimulera till full delaktighet i samhället efter individuellt satta mål i samverkan med anhöriga och gode män/förvaltare är en viktig del i arbetet.
Du kommer att samverka med olika aktörer och nätverk som är viktiga utifrån den enskildes behov och vara ett stöd i omvärldsbevakning kring evidensbaserad praktik.
I tjänsten ingår att arbeta som en del av arbetslaget där sedvanligt arbete i gruppbostad förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska också ha en eftergymnasial specialisering inom funktionshinderområdet som omfattar minst 200 yh-poäng eller 60 högskolepoäng eller en kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier. Utbildningen ska ha tydlig inriktning mot funktionshinderområdet i hela sin omfattning samt att du har erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättningar.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-12-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-11

Referensnummer

VoO 296/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Palo Stärner
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 8987

Namn: Ann-Christin Persson
Title: Rekryteringskoordinator
Telefon: 046-3598423

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: Vision
Telefon: 046-359 55 77

Orkesterv 59, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista