Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för de kommunala gymnasieskolorna, vuxenutbildningen, och internationella grundskolan ISLK.
Ansvaret omfattar också modersmålsverksamheten samt tillsynsansvar för enskilda förskolor och fristående skolbarnomsorg.
Utbildningsförvaltningen har 1160 anställda och på utbildningskansliet arbetar 36 personer.


Lunds Vägledningscentrum är en verksamhet som erbjuder studie- och yrkesvägledning till vuxna invånare i Lunds kommun. På Lunds Vägledningscentrum kan man diskutera utbildning, yrken/arbetsmarknad och studiefinansiering med kvalificerade studie- och yrkesvägledare. Lunds Vägledningscentrum medverkar också i samverkansprojektet ComUng som vänder sig till unga i Lund som saknar utbildning och/eller arbete.

Se även vår hemsida www.lund.se/vagledningscentrum


Studie- och yrkesvägledare

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår vägledning i studie- och arbetsmarknadsfrågor samt att informera om utbildningar, yrken, arbetsmarknad och studiestöd. Övriga arbetsuppgifter är att utföra studieplanering, definiera behov av validering samt informera och nätverka med externa aktörer.

Kvalifikationer

Studie- och yrkesvägledarprogrammet (120p/180 hp). Arbetslivserfarenhet av skolverksamhet och vuxenutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Den person vi söker ska vara engagerad, utåtriktad, vara villig att ta eget ansvar och kunna jobba i team samt ha förmåga att se både helheten och detaljer.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-18

Referensnummer

19-123
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Sophie Bucquet Ericsson
Title: HR-konsult
Telefon: 046-359 47 38

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga företrädare via kommunens växel
Telefon: 046-359 50 00

Lunds Vägledningscentrum

Tillbaka till lista