Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Förskollärare till Tuna förskola

Arbetsuppgifter

Tuna förskola ligger i nybyggda, moderna och spännande lokaler. Förskolans pedagogiska lärmiljöer består av en hemvist och ett lekrum per avdelning, gemensamma kreativa torg, en restaurang med tillhörande tillagningskök, ett pedagogiskt kök samt utegård med intilliggande parkmiljö.

Som förskollärare har du tillsammans med övriga förskollärare på enheten det övergripande ansvaret att i samverkan med övrig pedagogisk personal se till att alla barn får en likvärdig utbildning och att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Vårt pedagogiska arbete utgår ifrån ett formativt förhållningssätt där vi möter barnen och utgår ifrån deras intresse och nyfikenhet. Ett kollegialt lärande mellan förskolans pedagoger och pedagoger på andra förskolor inom utbildningsområdet skapar en stark grund och kultur för arbetsplatsen och områdets förskolor. En ytterligare central arbetsmetod för att stärka den pedagogiska verksamheten är det systematiska kvalitetsarbetet med veckovisa reflektioner och handledarledda periodreflektioner utifrån verksamhetens mål.

Tjänsterna är förlagda till en yngrebarnsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är väl förtrogen med skollag, förskolans läroplan och barnkonventionen samt som har lätt för att omsätta det i det dagliga arbetet. Du är engagerad, nyfiken, kunnig och lösningsfokuserad. Ser olikheter som möjligheter och samarbete som en självklarhet. Du är van vid att arbeta såväl självständigt och i grupp och har lätt för att skapa positiva relationer med dina kollegor, vårdnadshavare och uppdragsgivare. Som person är du utåtriktad, initiativrik och har en mycket god kommunikativ förmåga.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-09

Referensnummer

BSF 320/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Backlund
Title: Rektor
Telefon: 046-359 82 81

Tuna förskola Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista