Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen kommer from 1 januari 2019 gå in i en ny organisation där HR- och kommunikationsavdelningen har en utvecklande, lärande och spännande resa framför sig. Nu ges du möjlighet att få vara med och bidra på denna resa där målet är skapa attraktiva arbetsplatser som levererar likvärdig utbildning och undervisning med jämn och hög kvalité för våra barn och elever. Då vi har skapat nya spännande tjänster så söker vi fler medarbetare till vårt team både i det operativa och strategiska arbetet.
HR- och kommunikationsavdelningens uppdrag är att med god kvalitet och professionellt bemötande driva och vidareutveckla de övergripande frågorna inom HR och kommuikation. En viktig del i vårt uppdrag är att stärka Lunds kommuns ställning som en attraktiv arbetsgivare, för såväl nuvarande som framtida medarbetare. Vår ambition är att skapa en stimulerande och hållbar arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang.

Avdelningen kommer påbörja en resa där målet är att möta organisationens och chefernas utmaningar samt att förändra arbetsmetodiken från reaktivt stöd och service till proaktiv utveckling och stöd som präglas av hög kvalité.

Nu undrar vi om du vill vara med på den fortsatta resan tillsammans med ett härligt team?

HR - administratör

Arbetsuppgifter

I tjänsten som HR-administratör ansvarar du för att administrativa processer inom ansvarsområdet håller en hög kvalitet och arbetssättet präglas av effektivitet. Du stödjer cheferna och HR-konsulterna i det administrativa arbetet med annonsering. I uppdraget ingår att du bevakar företrädesrätter och svarar på frågor om företrädesrätt och LAS till chefer och medarbetare. Du sammanställer statistik för tillbud och arbetsskadeanmälningar till verksamheten och samverkan/skyddskommitté. Du får en spännande och varierande tjänst där du som HR-administratör bidrar med administrativt stöd inom flera olika HR-processer.

Kvalifikationer

Du har högskoleexamen med inriktning PA eller motsvarande. Du kan vara nyexaminserad eller några års erfarenhet av liknande uppdrag. Uppdraget kräver mycket god datorvana och kunnande i Officepaketet. Du är en person som drivs av att ge mycket god service och förstår värdet av detta. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är strukturerad, ansvarstagande och klarar av att hantera snabba omväxlande situationer. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift. Arbetet kräver att du kan prioritera och hantera många arbetsuppgifter parallellt samtidigt som deadlines är en viktig del av vår vardag.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé, alltid med engagemang för medborgarens situation, och som har modet att prova nya sätt och ser lösningar istället för problem. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig i verksamhetens utveckling och är en god kollega. Vi gillar kreativitet och nytänkande, engagemang och utmaningar

Du är ambassadör för Barn och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-02-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-22

Referensnummer

4/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Löneform: Månadslön Individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktperson(er)

Namn: Charlotte Svensson
Title: HR chef
Telefon: 046-359 61 49

Skolkontoret, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista