Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Kock, Stormhattens förskola

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har stor arbetsglädje och är redo för nya utmaningar. Hos oss kommer du att laga mat och baka bröd till ca 150 personer.

Vi serverar vegetarisk kost ett par dagar i veckan och strävar efter att ha ett stort inslag av ekologiska och kravmärkta varor. Specialkoster tillreds parallellt med ordinarie kost.

Du kommer att ansvara för planering och inköp inom given budget.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med två ekonomibiträden och ett servicebiträde.
Du ingår i förskolans team runt barnen och ingår i ett arbetslag tillsammans med övrig servicepersonal.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad kock och gärna med erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Du är väl förtrogen med egenkontrollsarbetet och det är meriterande om du tidigare arbetat i förskolan.

Vi ser gärna att du, förutom kocksysslorna, har ett intresse för barns hälsa och vill utveckla verksamheten i en hälsosam riktning. Därför tror vi att du som söker är kreativ, lyhörd, initiativtagande och nytänkande. Du vill skapa glädje och nyfikenhet kring måltiden samt locka barnen till att utforska maten och våga smaka nya maträtter.

Vidare söker vi dig som är serviceinriktad och samarbetar bra med andra människor. Du tycker om att möta andra människor och har lätt för att skapa kontakter. Du har ett ekonomiskt tänk och medvetenhet när du planerar ditt arbete.

Som person behöver du vara flexibel, noggrann och att kunna arbeta strukturerat samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-11-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-15

Referensnummer

BSF 352/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Johanna Rahm
Title: Tf Rektor
Telefon: 046-359 80 61

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Title: Kommunals expidition
Telefon: 046-359 67 33

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista