Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterskor till hemvården för äldre

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta inom hemvården i Lunds kommun? Ge en god och säker omvårdnad där brukarna känner sig sedda, trygga och blir väl bemötta? Då är det hos oss du ska arbeta!

Som undersköterska hos oss utgår du ifrån arbetsplatsens lokal och förflyttar dig med cykel eller bil till brukarna i ordinärt boende. Du utför beviljade omvårdnadsinsatser, delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ifrån sjuksköterska och rehabilitering under handledning av sjukgymnast och arbetsterapeut. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är personlig omvårdnad, måltidsstöd, social samvaro, medicinöverlämningar, såromläggningar och träningsinsatser. Insatserna skall stärka burkarens förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för brukaren att bo kvar hemma. Ett arbete som ställer höga krav på flexibilitet och samarbetsförmåga.

Du kommer att få arbeta med kontaktmannskap och dokumentera i Procapita.
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete där du både får möjlighet att arbeta självständigt och i team med kollegor ifrån olika professioner.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med tidigare erfarenhet ifrån äldreomsorg och arbete inom hemvård.

Att ha ett gott bemötande och vara serviceinriktad ser vi som en självklarhet på vår arbetsplats. Du är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och kan arbeta både självständigt och i team. Du har ett stort engagemang, en positiv inställning till utveckling samt lockas av situationer där nytänk, kreativitet och flexibilitet kommer att behövas.
Då dokumentation är en viktig del i arbetet känner du dig trygg med datorer och mobiltelefoner.

Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Du måste kunna cykla och det är ett önskemål att du har körkort.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-13

Referensnummer

VoO 295/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Eva Nordahl
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 51 31

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Hemvård, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista