Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Hyddan är en liten förskola med tre åldersinriktade avdelningar som ligger i en härlig naturmiljö. Vi söker dig som är beredd att ta din del av ansvaret för att utveckla förskolan att inspirera och inspireras, vara engagerad och nyfiken på att utvecklas.

Förskollärare med intresse för utomhuspedagogik

Arbetsuppgifter

Förskolan strävar efter att ha ett förhållningssätt där barnens nyfikenhet och upptäckarglädje uppmuntras och stimuleras. Barnen ska ges möjlighet att utforska och pröva sina teorier tillsammans med medforskande och delaktiga vuxna. I vårt gemensamma övergripande projekt arbetar vi utforskande utifrån barnens egna frågor, tankar och teorier. Uterummet är en viktig pedagogisk miljö för lek och lärande. Naturen ger barnen rika upplevelser och stärker intresset och nyfikenheten för naturen. Vi vistas ofta i närområdet men gör även kortare och längre utflykter till fots eller med buss. Genom att erbjuda naturupplevelser vill vi skapa en förståelse för samspel mellan djur, natur och människa.

Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen. Våra förskolor är Grön flagg- certifierade och vi fortsätter hela tiden att utmana barnens nyfikenhet och intresse för miljöarbetet.

Tjänstens omfattning går att anpassas efter önskemål, mellan 75-100 %.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid samarbete då alla barn på förskolan är allas ansvar.

Vi söker dig som med inspiration, engagemang och delaktighet vill göra skillnad i barnens vardag. Vi har siktet ställt på hög kvalitet i vårt uppdrag och att ha kul tillsammans på vår arbetsplats. Som förskollärare på Hyddan behöver du tycka om att arbeta med att utveckla arbetet med utomhuspedagogiken och hållbar utveckling.

Du som känner att tjänsten tilltalar dig är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-14

Referensnummer

BSF 329/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Kristina Malmquist
Title: Förskolechef
Telefon: 046- 359 51 41

Hyddans förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista