Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vegalyckan är en F-3 skola och har ca 240 elever. Skolan ligger i ett vackert parkområde och har en stor spännande skolgård. Vår målsättning är att skapa en optimal lärmiljö runt varje elev, både på skola och fritidshem. Vi ger våra elever tro på att själva kunna gestalta sin framtid och ha ett demokratiskt förhållningssätt.

Fritidspedagog/Grundlärare med inriktning mot fritidshem

Arbetsuppgifter

Du samarbetar i arbetslag bestående av grundskollärare och fritidspedagoger. På fritidshemmet har alla pedagoger en fritidspedagog eller en grundskollärarutbildning.
Vi erbjuder en skola med god stämning och trevliga arbetskollegor. Du arbetar i ett välfungerande arbetslag där man avlöser varandra när så behövs.

Du får arbeta i en stimulerande miljö där vi ständigt arbetar med att utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker har examen som fritidspedagog/grundlärare mot fritidshem. För dig som söker är det en självklarhet att sätta eleven i centrum och vara en god förebild för våra elever. Du satsar på värdegrundsarbete.

För att trivas hos oss tror vi att du har ett stort intresse av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer.

Som person är du lugn, en tydlig ledare med stort hjärta och en god ambassadör för vår skola. Du får gärna ha ett praktiskt estetiskt intresse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-26

Referensnummer

BSF 298/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten tillsätts under förutsättningar att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.

Kontaktperson(er)

Namn: Ewa Rönn
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 24

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista