Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Distrikts-/sjuksköterska till Hemvården

Arbetsuppgifter

Nu söker vi sjuksköterskor till hemvården
i Lund stad.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med trevliga kollegor och engagerad omvårdnadspersonal. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett team som tillsammans samordnar och planerar hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna.

Dina arbetsuppgifter består av att leda och planera den medicinska omvårdnaden, handleda och utbilda samt delegera till omvårdnadspersonal. Du kommer även att delta vid teamträffar med omvårdnadspersonal och annan legitimerad personal samt arbeta aktivt för verksamhetens utveckling.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss? Läs en av våra sjuksköterskors egna berättelse: www.lund.se/jobbasomsjukskoterska

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt distriktsköterska.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Du har god datorvana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av Senior Allert, palliativa registret och BPSD registret. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav

Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-25

Referensnummer

VoO 155/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Helen Niesel
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 49 23

Namn: Ann Boutis
Title: Enhetschef
Telefon: 046 359 63 06

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundet, Jenny Sköld
Telefon: 046-359 64 81

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista